Poczęstunek od nas; Powitalny kieliszek szampana, chleb z solą.



Zestaw 120 zł. za osobę


ZUPA do wyboru;

Rosół z makaronem,

Pomidorowa z kluseczkami,

Krem z pieczarek.


MIĘSA do wyboru trzy rodzaje;

Faszerowana pierś z indyka w sosie żurawinowym,

Schab po szwajcarsku,

Schab z pieczarkami,

De Volaille,

Filet z kurczaka zapiekany z serem i ananasem,

Zrazy wieprzowe w sosie staropolskim,

Karkówka w sosie pieczeniowym,

Schab po myśliwsku,

Filet Italia z mozarellą i sosem Pesto.


DODATKI dwa do wyboru;

Ziemniaki z wody, ziemniaki zapiekane, ćwiartki,  frytki, kopytka, ryż.



JARZYNA jedna do wyboru;

Warzywa mix, brokuły, kalafior,  fasolka szparagowa, buraczki zasmażane,

kapusta modra,

SURÓWKI dwie do wyboru;

Marchewka z rodzynkami,

Seler z ananasem,

Buraczki,

Ogórek kiszony z papryką i cebulką,

Wiosenna,

Z białej kapusty.


PRZYSTAWKI pięć do wyboru;

Schab w maladze ze śliwką,

Jajka w szynce na sosie tatarskim,

Tymbaliki /drobiowe lub wieprzowe/,

Półmisek  mięs pieczonych /karkówka, rolada z boczku, schab/,

Pstrąg w galarecie,

Galantyna z kurczaka,

Łosoś po kaszubsku,

Śledź w oleju,

Sałatka jarzynowa,

Sałatka hawajska,

Sałatka grecka, sałatka gyros,

Śledź po staropolsku,

Dorsz po grecku.


DIPY dwa do wyboru;

ćwikła, coctailowy, chili, czosnkowy, tatarski.


DANIE NA GORĄCO PO PÓŁNOCY (dwa dania do wyboru);

Bogracz,

Boeuf  Strogonow,

Bigos,

Barszcz z pasztecikiem,

Pieczone udka,

Kawa i herbata bez ograniczeń,

Ciasta /szarlotka ,sernik/,

Patery z owocami,

Alkohol własny, napoje własne.






Zestaw 145 zł. za osobę


ZUPA do wyboru;

Rosół z makaronem,

Pomidorowa z kluseczkami,

Krem z pieczarek.


MIĘSA do wyboru trzy rodzaje;

Faszerowana pierś z indyka w sosie żurawinowym,

Schab po szwajcarsku,

Schab z pieczarkami,

De Volaille,

Filet z kurczaka zapiekany z serem i ananasem,

Zrazy wieprzowe w sosie staropolskim,

Karkówka w sosie pieczeniowym,

Schab po myśliwsku,

Filet Italia z mozarellą i sosem Pesto.


DODATKI dwa do wyboru;

Ziemniaki z wody, ziemniaki zapiekane, ćwiartki,  frytki, kopytka, ryż.



JARZYNA jedna do wyboru;

Warzywa mix, brokuły, kalafior,  fasolka szparagowa, buraczki zasmażane,

kapusta modra,

SURÓWKI dwie do wyboru;

Marchewka z rodzynkami,

Seler z ananasem,

Buraczki,

Ogórek kiszony z papryką i cebulką,

Wiosenna,

Z białej kapusty.


PRZYSTAWKI pięć do wyboru;

Schab w maladze ze śliwką,

Jajka w szynce na sosie tatarskim,

Tymbaliki /drobiowe lub wieprzowe/,

Półmisek  mięs pieczonych /karkówka, rolada z boczku, schab/,

Pstrąg w galarecie,

Galantyna z kurczaka,

Łosoś po kaszubsku,

Śledź w oleju,

Sałatka jarzynowa,

Sałatka hawajska,

Sałatka grecka, sałatka gyros,

Śledź po staropolsku,

Dorsz po grecku.


DIPY dwa do wyboru;

ćwikła, coctailowy, chili, czosnkowy, tatarski.


BUFET CIEPŁY:

Klopsiki wieprzowe,

Boczek ze śliwką,

Pałki z kurczaka,

Warzywa z grilla,

Po północy do wyboru:

Bogracz,

Żurek,


Kawa i herbata bez ograniczeń,

Ciasta /szarlotka ,sernik/,

Patery z owocami,

Alkohol własny, napoje własne.



Zestaw 150 zł za osobę


ZUPA do wyboru;

Rosół z makaronem,

Krem borowikowy,

Krem z brokuł,

Pomidorowa z kluseczkami,

Cebulowa francuska.


MIĘSA
do wyboru trzy rodzaje;

Faszerowana pierś z indyka w sosie żurawinowym,

De Volaille,

Filet Italia z Pesto i mozarellą,

Zrazy wołowe w sosie staropolskim,

Schab po Myśliwsku,

Polędwica wieprzowa przekładana cukinią i fetą,

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym,

Łosoś z płatkami migdałów,

Sandacz w sosie borowikowym.


DODATKI dwa do wyboru;

Ziemniaki z wody, ziemniaki zapiekane, ćwiartki, frytki,

kopytka, ryż.


JARZYNA jedna do wyboru;

Warzywa mix z bułką lub masłem czosnkowym, brokuły, kalafior,

fasolka szparagowa, buraczki zasmażane, kapusta modra.


SURÓWKI
dwie do wyboru;

Marchewka z rodzynkami,

Seler z ananasem,

Buraczki,

Wiosenna,

Z białej kapusty.


PRZYSTAWKI sześć do wyboru;


Łosoś wędzony z mascarpone,

Schab w maladze,

Jajka w szynce na sosie tatarskim,

Tymbaliki drobiowe lub wieprzowe,

Półmisek wędlin, mięs pieczonych,

Galantyna z kurczaka,

Tatar z polędwicy wołowej,

Pstrąg w galarecie,

Łosoś po kaszubsku,

Tatar z wędzonego łososia,

Śledź w oleju,

Dorsz po grecku,

Sałatka jarzynowa,

Sałatka Hawajska,

Sałatka z grillowanym łososiem,

Sałatka grecka,


DIPY dwa do wyboru;

Tzatzyki, ćwikła, coctailowy, chili, czosnkowy, tatarski


DANIE NA GORĄCO PO PÓŁNOCY;

Płonący udziec wieprzowy,

Ziemniaki zapiekane, kapusta zasmażana, żurawina,


Ciasto /szarlotka ,sernik/,

Patery z owocami,

Kawa, herbata bez ograniczeń.


Alkohol własny, napoje własne




Zestaw 170 zł za osobę


ZUPA do wyboru;

Rosół z makaronem,

Krem borowikowy,

Krem z brokuł,

Pomidorowa z kluseczkami,

Cebulowa francuska.


MIĘSA
do wyboru trzy rodzaje;

Faszerowana pierś z indyka w sosie żurawinowym,

De Volaille,

Filet Italia z Pesto i mozarellą,

Zrazy wołowe w sosie staropolskim,

Schab po Myśliwsku,

Polędwica wieprzowa przekładana cukinią i fetą,

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym,

Łosoś z płatkami migdałów,

Sandacz w sosie borowikowym.


DODATKI dwa do wyboru;

Ziemniaki z wody, ziemniaki zapiekane, ćwiartki, frytki,

kopytka, ryż.


JARZYNA jedna do wyboru;

Warzywa mix z bułką lub masłem czosnkowym, brokuły, kalafior,

fasolka szparagowa, buraczki zasmażane, kapusta modra.


SURÓWKI
dwie do wyboru;

Marchewka z rodzynkami,

Seler z ananasem,

Buraczki,

Wiosenna,

Z białej kapusty.


PRZYSTAWKI sześć do wyboru;


Łosoś wędzony z mascarpone,

Schab w maladze,

Jajka w szynce na sosie tatarskim,

Tymbaliki drobiowe lub wieprzowe,

Półmisek wędlin, mięs pieczonych,

Galantyna z kurczaka,

Tatar z polędwicy wołowej,

Pstrąg w galarecie,

Łosoś po kaszubsku,

Tatar z wędzonego łososia,

Śledź w oleju,

Dorsz po grecku,

Sałatka jarzynowa,

Sałatka Hawajska,

Sałatka z grillowanym łososiem,

Sałatka grecka,


DIPY dwa do wyboru;

Tzatzyki, ćwikła, coctailowy, chili, czosnkowy, tatarski


BUFET CIEPŁY:

Klopsiki wieprzowe,

Boczek ze śliwką,

Pałki z kurczaka,

Warzywa z grilla,

Po północy do wyboru:

Bogracz,

Żurek,

Ciasto /szarlotka ,sernik/,

Patery z owocami,

Kawa, herbata bez ograniczeń.


Alkohol własny, napoje własne



Ceny obejmują wynajem sali wraz z obsługą.



Liczba miejsc 180 osób. Zadatek w kwocie 10% wysokości rachunku.

W przypadku jakichkolwiek pytań proszę dzwonić pod numer telefonu:

Restauracja 0-58 345 44 04 (ul. Partyzantów 46).